CHP Ayazağa’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı

Gönderen M a R C o S 10 Mart 2014 Pazartesi
CHP Ayazağa’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı
CHP Ayazağa’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı
 

CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz ve ilçe örgütü Ayazağa esnafıyla bugün bir araya geldi.

Yerel seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam eden CHP Sarıyer örgütü bugün, bir gece yarısı operasyonuyla Şişli’den Sarıyer’e bağlanan Ayazağalılarla bir araya geldi. Ayazağa esnafını tek tek gezen Mehmet Deniz ve ilçe yöneticileri Ahmet Kadık, Yeşim Sarıgül Arlan, Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun ve belediye çalışanları, Yerel Yönetimler Komisyonu Başkanı Hasan Saim Öztürk, belediye meclis üyesi adayları, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Bleda Bayrakçı ve gençlik yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Servet Nadir ve kadın kolları ve partililer sabahın erken saatlerinden itibaren Ayazağa Seçim Koordinasyonu’nda bir araya geldi ve sonrasında alana çıktı. Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç ise başka bir programı olması nedeniyle Ayazağa’da bulunamadı. Partililer, 5 yıllık CHP’li belediye döneminde yapılan hizmetlerin anlatıldığı gazeteleri ve Şükrü Genç’in borşürlerini tek tek esnafı dolaşarak dağıttı ve esnafı dinledi.
Ayazağa Muhtarı, aynı zamanda Belediye Meclis yesi adayı Özkan Sucu, mahalle başkanı Ali Kargidanoğlu’nun İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Hüseyin Coşkun ve belediye meclis üyelerini tek tek tanıştırdığı esnaftan olumlu tepkiler alındı. Ayazağa’nın önemine değinen Mehmet Deniz, Ayazağa’dan 4 belediye meclis üyesi adayının bulunduğunu, Ayazağa’nın Sarıyerle bütünleştiğini söyledi.
Kapı kapı dolaşan partililere pencerelerden destek verenler el salladı, sepetlerini salarak gazete ve broşürleri aldı, başarılar diledi. Ayazağa Seçim Koordinasyon Merkezi’ne gelerek sandviçlerini yiyen partililer hiç vakit kaybetmeden tekrar alana çıktı. Yağan yağmura aldırmadan çalışmalarına akşam saatlerine kadar devam ettiler.

0 yorum

Yorum Gönder