Özkan Sucu - Ayazağa Mahalle Muhtarı

Gönderen M a R C o S 7 Ocak 2013 Pazartesi

Özkan Sucu - Ayazağa Mahalle Muhtarı

Bu dayatmaya Karşıyız Gerekirse Eylem Yapacağız.
2012-10-23
 
resim
AYAZAĞA MUHTARI ÖZKAN SUCU : "BU BİR DAYATMADIR, İNSANLAR GECE YARISI ALINAN KARARA ÇOK TEPKİLİ. GEREKİRSE EYLEM YAPACAĞIZ, BUNU ASLA KABUL ETMİYORUZ"


Oldukça olumsuz karşılıyoruz. Biz Sarıyer Belediyesi’ne karşı değiliz ama neden gece yarısı böyle bir haber alıyoruz? Sarıyer bize çok uzak bir yer. Halkın alışmış olduğu bir belediyesi zaten var. Neden bize açıklama yapılmadı? Şuanda çok büyük bir tepki var. İnsanlar istemiyor. Herkes şokta. En azından bir çalışma yapılsaydı, haber verilseydi, bizlere bir danışılsaydı fikrimizi almadan neden böyle bir karar alındı? Demokratik bir ülkedeyiz neticede, haber verilmeden bu çalışmanın yapılmasını anlamıyoruz. Adaletli olsunlar istemiştik sadece. Bize zorla dayatma yapılıyor, kesinlikle karşıyız. Bunu engellemek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Yürüyüşler, eylemler ne gerekiyorsa yapacağız.
Ayağaza'da Karadenizliler çoğunlukta
23.600 kişi toplam nüfusumuz, 2009 seçimlerinde 19.000’e yakın kişi oy kullandı. Belediye başkanlığı olarak Mustafa Sarıgül’e, Başbakanlık ve genel oylar burada Ak Parti’ye oy veriliyor. Çoğunluk burada Karadenizli.. Giresun, Sinop, Samsun, Kastamonu öne çıkan ikamet eden iller.

0 yorum

Yorum Gönder